Cum s-a putut îmbrăca o soacră la nunta fiului ei. Mireasa a avut parte de o mare dezamăgire când a văzut-o

O mireasă a avut parte de o experiență neplăcută în ziua nunții, datorită gestului nepotrivit făcut de soacra sa. În loc să se bucure de un eveniment de neuitat, tânăra a fost dezamăgită să vadă că mama soțului său s-a prezentat la nuntă îmbrăcată într-o rochie albă.

Mama băiatului și-a comandat special această rochie, motivând că este singura culoare care îi vine bine, chiar dacă acest gest era considerat nepotrivit pentru un astfel de eveniment. În plus, s-a asigurat că are o croială similară cu cea a rochiei de mireasă a tinerei.

„Când m-am căsătorit, soacra mea a mers la un designer, iar în final și-a luat o rochie albă, la comandă, pentru nunta mea. Ea ar fi putut alege orice altă culoare. Înainte de nuntă, ea mi-a spus să nu-mi fac griji pentru că a primit o eșarfă violet, ca să nu arate la fel amândouă în fotografii.

Această situație neplăcută a dus la petrecerea unor ore întregi de către mireasă în ziua nunții, explicând situația tuturor celor invitați, care au fost surprinși de ceea ce s-a întâmplat. Chiar dacă soacra a primit o eșarfă violet pentru a se diferenția de mireasă în fotografii, gestul ei a rămas nepotrivit.

„Rochia ei a costat mult mai mult decât a mea”, a mai continuat tânăra, în mediul online.

Experiența miresei a stârnit reacții puternice în rândul comunității online. Unii au blamat-o pe soacră pentru gestul ei, în timp ce alții au sugerat proaspăt căsătoriței să plece din acea familie cât mai repede posibil. Astfel, gestul inadecvat al mamei soțului a lăsat o amprentă neplăcută asupra evenimentului ce trebuia să fie unul de neuitat.