Cum au fost surprinși Oana Roman și Marius Elisei, după despărțirea cu scandal. Nu se mai aștepta nimeni, ipostaza surprinzătoare

După mai bine de o lună cu tensiuni, certuri și vorbe grele aruncate unul către celălalt, Oana Roman și Marius Elisei au îngropat securea războiului. Cei doi foști soți au fost surprinși împreună.

Au revenit la sentimente mai bune. Cum au fost surprinși Oana Roman și Marius Elise

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit la mijlocul lunii ianuarie.

A urmat o perioadă cu scandaluri.

Dacă ea l-a acuzat că nu se ocupă deloc de fiica lor, el a declarat că nu merita să o facă mireasă și nici mamă. Mai mult decât atât, Marius Elisei i-a reproșat Oanei Roman că atunci când a cunoscut-o era grasă, iar acum e slabă.

Bărbatul consideră că este un motiv pentru care ar trebui să îi mulțumească. Ulterior, Oana Roman a cerut scuze în mod public și a declarat că nu va mai continua acest scandal.

Totul s-a întâmplat chiar în ziua în care Oana Roman și-a anunțat urmăritorii că are un program foarte încărcat.

Din acest motiv, a vorbit cu Marius Elisei să o ia pe fiica lor de la after și să o ducă acasă.

act.ro i-au surprins pe cei doi împreună, semn că au revenit la sentimente mai bune.

Marius Elisei a mers și a luat-o pe Isa, fiica lor, de la after. Apoi a dus-o la casa Oanei Roman, acolo unde a locuit și el până în luna ianuarie.

Vedeta era și ea afară, la mașină. Se pare că cei doi au reușit să ajungă la o înțelegere și să își împartă responsabilitățile cu privire la fetița pe care o au împreună.