Cum arată Roxana, fiica adoptată a Danei Nălbaru. Micuța a ajuns în viața artistei când avea doar 5 ani

Celebrul cuplu Dana Nălbaru și Dragoș Bucur are o viață de familie cu totul specială, în care iubirea și dedicarea față de copii sunt la fel de importante ca și celelalte aspecte ale vieții lor. Cei doi au adus pe lume doi copii, pe Sofia, în vârstă de 16 ani, și pe Kadri, în vârstă de 7 ani, dar viața lor a fost completată de apariția unei fetițe minunate pe care au adoptat-o. Fetița se numește Roxana India și are 10 ani, iar povestea ei este una emoționantă.

Roxana India se afla pe lista copiilor greu adoptabili, iar Dana Nălbaru și soțul ei au decis să o adopte pentru a-i oferi o viață mai bună. Micuța se află în familia lor de 5 ani și primește toată dragostea și atenția pe care nu a primit-o la naștere. Procesul de adopție a fost unul rapid și simplu, cu toate că, în mod normal, întregul proces ar fi durat mult mai mult timp. Însă pentru Dana și Dragoș, totul a decurs foarte bine, cu cooperarea tuturor și cu respectarea tuturor procedurilor legale necesare.

Povestea lor este una impresionantă, iar gestul lor de a adopta o fetiță care se afla pe lista copiilor greu adoptabili este un exemplu pentru toți cei care doresc să facă un bine real și să ajute oameni care se află în nevoie. Este un gest nobil, care merită toată admirația și respectul nostru.

dana-nalbaru-copii-scoala2

„Dinainte de a-l naște pe Kadri, eu mă gândeam că ar fi extraordinar ca Sophie să mai aibă un frate sau o soră și eu am tot încercat să mai rămân însărcinată și nu s-a întâmplat. Așa că m-am gândit că aș putea să adopt un copil. După ce am rămas însărcinată cu Kadri, ideea mi-a rămas în minte și după ce l-am născut pe Kadri, am adoptat.

Noi am văzut-o pe Roxana într-o fotografie și am zis că ea este. (…) Înțeleg că birocrația distruge entuziasmul. La noi nu a fost însă așa. Noi din momentul în care am început procedura, actele și până când s-a terminat și ne-am întâlnit cu Roxana a durat patru luni. La noi a fost ușor. Asta a fost experiența noastră. Toată lumea a cooperat, totul a fost ca la carte. Nu am sărit nici un pas, am trecut prin toate procesele prin care trebuia să trecem.”, a mai spus Dana Nălbaru, potrivit bzi.ro